Slide background
МИЛАНО-ТОРИНО-ЛУГАНО-ВЕРОНА
НОВА 2019.

- Автобуски превоз
- 3 НП во хотел со 4*
- Разглед на Милано со стручен водич
- Разглед на Торино со стручен водич
- Посета на Лугано, Комо и Верона
повеќе

Slide background
ВИЕНА
НОВА 2019.

- Автобуски превоз
- 2 НП во хотел со 3*
- Разглед на Виена со стручен водич

повеќе

Slide background
АТИНА
НОВА 2019.

- Автобуски превоз
- 2 НП во хотел со 3*
- Разглед на Атина со стручен водич
повеќе

Slide background
ЗАГРЕБ-ЉУБЉАНА
НОВА 2019.

- Автобуски превоз
- 3 НП во хотел со 3*
- Разглед на Загреб со стручен водич
- Факултативна посета на Љубљана
повеќе

Slide background
ПРАГА
НОВА 2019.

- Автобуски превоз
- 3 НП во хотел со 3*
- Разглед на градот со стручен водич
- Посета на карлови Вари и Дрезден
повеќе

Slide background
БЕЛГРАД
НОВА 2019.

- Автобуски превоз
- 2 НП во хотел со 3*
- Разглед на Белград со стручен водич
- Факултативна посета на Нови Сад
повеќе

Slide background
КАРНЕВАЛ во ВЕНЕЦИЈА

- Автобуски превоз
- 2 НП во хотел со 3* во Лидо
- Разглед на градот со стручен водич
- Факултативна посета на Верона, Лаго Ди Гарда, Падова
повеќе

Slide background
САРАЕВО-8.МАРТ

- Автобус
- 2 НП во хотел со 4*
- разглед на градот со стручен водич
- посета на Мостар и Дубровник
- Посета на Дрвен град и Вишеград
повеќе

Slide background
РИМ-НЕАПОЛ-СОРЕНТО-8.МАРТ

- Автобус
- Ferry Драч-Бари-Драч
- 3 НП во хотели со 3*
- Разглед на Неапол
- Разглед на Рим
повеќе

Slide background
МАЛТА-8.МАРТ

- Авион
- 3 НП во хотел со 4*
- трансфер аеродром-хотел-аеродром
повеќе

Slide background
САНТОРИНИ-ИОС-ВЕЛИГДЕН 2019.

- Автобус
- 4 НП во хотел со 3*
- Ferry Пиреа-Санторини-Пиреа

повеќе

НОВОГОДИШНИ АРАНЖМАНИ !!!

ВИЕНА
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА !!!
МИЛАНО-ТОРИНО-ЛУГАНО-3 ноќи
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА !!!
АТИНА
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА !!!
ПРАГА
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА !!!
ЗАГРЕБ
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА !!!
БУДВА
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА !!!
БЕЛГРАД
НОВА 2019.
ФРАНЦУСКА РИВИЕРА
НОВА 2019. ГОДИНА
ИСТАНБУЛ-НОВА 2019.

ЈАНУАРИ 2019.

БОЖИЌ во ПРАГА
СПА ПОНУДА

МАРТ 2019.

ВЕНЕЦИЈА-КАРНЕВАЛ
САРАЕВО-8.МАРТ
РИМ-НЕАПОЛ-СОРЕНТО-8.МАРТ
БАНСКО-8.МАРТ
МАЛТА-8.МАРТ

АПРИЛ 2019.

САНТОРИНИ-ВЕЛИГДЕН