МИЛАНО-ТОРИНО ЛУГАНО-КОМО во Февруари (авион)

Почувствувајте ја атмосферата за „Денот на вљубените“ во центарот на светската мода и гламур, заедно со Торино, Швајцарското „Монте Карло“ и монденското Комо...

ПОВЕЌЕ

TOSCANA & CINQUE TERRE (авион)

Тоскана е како слика. Замислете замаглени зелени ридови, златна светлина, лозја и замоци, вили и маслинови градини. Тоа е совршена сцена, затоа е најдоброто место меѓу Италијанските дестинации за патување во Март...

ПОВЕЌЕ

ПРАГА & ВИЕНА за 8.Март! (автобус)

Средновековната убавица заедно со Виена Ве очекуваат за 8.Март!

ПОВЕЌЕ

ТОСКАНА & ЧИНКВЕ ТЕРЕ за 8.Март (автобус)

Тоскана е како слика. Замислете замаглени зелени ридови, златна светлина, лозја и замоци, вили и маслинови градини. Тоа е совршена сцена, затоа е најдоброто место меѓу Италијанските дестинации за патување во Март...

ПОВЕЌЕ

БУДИМПЕШТА & ВИЕНА за 8.Март! (автобус)

ДУНАВСКИТЕ УБАВИЦИ кријат бројни скриени историски богатства, тајни и интересни заплети од минатото...патувајте со НАС и уверете се во нив!

ПОВЕЌЕ

МИЛАНО-ТОРИНО-ЛУГАНО-КОМО-8.МАРТ (автобус)

Центарот на светската мода и гламур, заедно со Торино, Швајцарското „Монте Карло“ и монденското Комо во Март со т.а.ПАЛАС...

ПОВЕЌЕ

БАРЦЕЛОНА (авион)

Ова е градот на забавата, градот на младите, градот на најголемиот фудбалски клуб во светот. Овој град на своите посетители им нуди многу активности и грст случувања...

повеќе

ЈУЖНА ИТАЛИЈА (ВЕЛИГДЕН) автобус

Сместен во прегратките на Везув, НЕАПОЛ е опколен со неверојатна природна убавина...уверете се зошто КАПРИ е островот каде светскиот џет-сет се чувствува како дома, а КОСТА АМАЛФИТАНА со питорескните АМАЛФИ и ПОЗИТАНО ќе Ве воодушеват...

ПОВЕЌЕ

САНТОРИНИ 1.Мај (автобус&ferry)

Монденски, незаборавен, традиционален...остров кој ќе ве остави без здив, најромантичниот остров на светот !!!

повеќе

CELESTYAL КРСТАРЕЊА

Почувствувајте ја романсата на Егејот, на ново возбудливо крстарење. Посетете ги најпознатите волшебни грчки островски дестинации околу Егејското Море, каде културата, историјата, чистите плажи и рибарските села - „застанати“ во времето, Ве очекуваат...

ПОВЕЌЕ

Аранжмани

Актуелни аранжмани

INSTAGRAM

@t.a.palas