PIRIN GOLF & SPA***** - ценовник до 30.11.2022

ЦЕНОВНИК за ПЕРИОД до 30.11.2022; ЦЕНА по СОБАГЛАВНА ЗГРАДА 

 

 

ТИП на

Сместување

 

 

 

 

 

Макс.

Лица

01.04.2022 – 31.05.2022

01.09.2022 – 30.11.2022

 

01.06.2022 – 31.08.2022

ПЕТОК -

САБОТА

НЕДЕЛА - ЧЕТВРТОК

Минимум

3 ноќи

ПЕТОК -

САБОТА

НЕДЕЛА - ЧЕТВРТОК

Минимум

3 ноќи

BB

HB

BB

HB

BB

HB

BB

HB

BB

HB

BB

HB

1/2 стандард

Соба

2+1

105 €

128 €

94 €

115 €

88 €

109 €

109 €

133 €

98 €

121 €

93 €

114

1+2

76 €

93 €

68 €

84 €

64 €

79 €

79 €

97 €

71 €

87 €

68 €

83 €

1/2 супериор

соба

2+1

139 €

162 €

124 €

146 €

117 €

138 €

145 €

169 €

130 €

152 €

123 €

144

1+2

100 €

117 €

91 €

106 €

85 €

100 €

105 €

123 €

94 €

110 €

90 €

105

Фамил.соба

2+3

208 €

243 €

187 €

218 €

177 €

206 €

217 €

253 €

195 €

228 €

185 €

215

Јуниор АПТ

2+1

174 €

195 €

156 €

176 €

147 €

166 €

182 €

205 €

163 €

184 €

154 €

174

Супериор АПТ

2+1

208 €

229 €

187 €

206 €

177 €

194 €

218 €

239 €

197 €

215 €

185 €

204

Делукс АПТ

4+1

337 €

391 €

304 €

352 €

286 €

332 €

352 €

408 €

317 €

368 €

300 €

347

Посочените цени се изразени  во евра ПО СОБА /Апп.  на ден и вклучуваат :

Ноќевање на база ноќевање со појадок /BB/ или ноќевање, појадок и вечера /HB/.

Појадокот се сервира во период од 07:30ч. до 10:00ч.

Вечерата се сервира од 18:30ч. до 21:00ч.

Бесплатен интернет и сателитска телевизија во собите/апп

СПА центар: 1 внатрешен и 3 надворешни базени, Термална зона /планинска сауна, инфрацрвена сауна, хидротерапевтска Kneipp клупа, жежок камен, ледена фонтана, топла клупа, лакониум, арома парна бања, чудни тушови  и др.

Цените не вклучуваат

ТУРИСТИЧКА ТАКСА по 1 евро по лице на ден

Политика за деца:

Деца до 6.99 години бесплатно во собата на родителите.

Бебешко креветче - бесплатно

Еден возрасен и едно дете до 6,99 години како еднокреветна

Деца од 7 до 13,99 години на редовно легло , плаќаат 50% од цената на редовно легло во избраниот вид на сместување и исхрана

Деца од 7 -13,99 години сместени на дополнително легло плаќаат 35 % од цената на легло на избраниот вид на сместување

Возрасни и деца над 14 год. сместени на дополнително легло плаќаат 70 % од цената на легло за избрниот вид на сместување.

Така посочените цени не се валидни за време на национални, регионални и др. празници

ЦЕНОВНИК за ПЕРИОД до 30.11.2022; ЦЕНА по СОБААПАРТМАНСКИ ДЕЛ

 

 

 

ТИП на

Сместување

 

 

 

 

 

Макс.

Лица

01.04.2022 – 31.05.2022

01.09.2022 – 30.11.2022

 

01.06.2022 – 31.08.2022

ПЕТОК -

САБОТА

НЕДЕЛА - ЧЕТВРТОК

Минимум

3 ноќи

ПЕТОК -

САБОТА

НЕДЕЛА - ЧЕТВРТОК

Минимум

3 ноќи

BB

HB

BB

HB

BB

HB

BB

HB

BB

HB

BB

HB

 

СТУДИО

2+1

70 €

95 €

63 €

85 €

60 €

80 €

76 €

103 €

69 €

93 €

64 €

88 €

1+2

51 €

69 €

46 €

62 €

43 €

59 €

55 €

75 €

49 €

68 €

47 €

64 €

СПА

СТУДИО

2+1

91 €

117 €

82 €

105 €

77 €

99 €

99 €

128 €

88 €

115 €

84 €

108 €

1+2

66 €

85 €

59 €

76 €

56 €

72 €

71 €

92 €

64 €

83 €

61 €

78 €

Едноспал.АПТ

2+2

84 €

109 €

75 €

99 €

71 €

93 €

92 €

120 €

83 €

107 €

78 €

101 €

Двоспал.АПТ

4+2

129 €

179 €

116 €

162 €

110 €

153 €

141 €

197 €

128 €

177 €

120 €

167 €

Троспал.АПТ

6+2

187 €

263 €

169 €

237 €

159 €

223 €

205 €

287 €

184 €

259 €

174 €

244 €

Тросп.Спа АПТ

6+3

273 €

351 €

245 €

315 €

231 €

298 €

297 €

382 €

267 €

344 €

252 €

325 €

Вила LAKE

6+2

224 €

315 €

206 €

284 €

191 €

268 €

246 €

345 €

221 €

310 €

209 €

293 €

Куќа Малина

6

728 €

844 €

655 €

760 €

/

/

831 €

963 €

749 €

866 €

/

/

Куќа Mountain

9

983 €

1141€

884 €

1026€

/

/

1122€

1299€

1010€

1169€

/

/

Посочените цени се изразени  во евра ПО СОБА /Апп.  на ден и вклучуваат :

Ноќевање на база ноќевање со појадок /BB/ или ноќевање, појадок и вечера /HB/.

Појадокот се сервира во период од 07:30ч. до 10:00ч.

Вечерата се сервира од 18:30ч. до 21:00ч.

Бесплатен интернет и сателитска телевизија во собите/апп

СПА центар: 1 внатрешен и 3 надворешни базени, Термална зона /планинска сауна, инфрацрвена сауна, хидротерапевтска Kneipp клупа, жежок камен, ледена фонтана, топла клупа, лакониум, арома парна бања, чудни тушови  и др.

Цените не вклучуваат

ТУРИСТИЧКА ТАКСА по 1 евро по лице на ден

Политика за деца :

Деца до 6.99 години бесплатно во собата на родителите.

Бебешко креветче - бесплатно

Еден возрасен и едно дете до 6,99 години како еднокреветна

Деца од 7 до 13,99 години на редовно легло , плаќаат 50% од цената на редовно легло во избраниот вид на сместување и исхрана