БИТОЛА

KEOPS****

www.hotelkeops.mk

Во ново изградениот дел на Битола, опколен од најзначајните точки на интерес на идеално место е лоциран Хотел Кеопс. Националниот парк Пелистер и ски центар Копанки се наоѓаат на 15 минути, а археолошкиот локалитет Хераклеа Линкестис е на 10 минути оддалечен од Хотел Кеопс. Хотел Кеопс е нов, модерен и атрактивен хотел, кој ќе Ве освои со својата едноставност, комфор и елеганција. Далеку од дома е дом каде ќе бидат исполнети сите Ваши желби и потреби. На само 4 минути од центарот на конзулска Битола, тимот на овој хотел ќе се потруди Вашиот престој да биде незаборавен, а спомените исполнети со желба за повторна средба.

 

Тип СОБИ

ЦЕНА за 1/1 соба

Цена за 1/2 соба

ЦЕНА за 1/3 соба

Екстра легло

1/2 соба

2.090,00 ден.

2.950,00 ден.

Х

Х

1/2+1 соба

2.090,00 ден.

2.950,00 ден.

Х

3.750,00 ден.

1/3 соба

Х

2.950,00 ден.

3.810,00 ден.

Х

1/3+1 соба

Х

2.950,00 ден.

3.810,00 ден.

4.710,00 ден.

1/2+1 de luxe АПАРТМАН

5.050,00 ден.

1/3 DE LUXE АПАРТМАН

5.050,00 ден.

1/2+2 de luxe АПАРТМАН

5.050,00 ден.

1/4 + 1 DE LUXE АПАРТМАН

5.840,00 ден.

1/2+3 de luxe АПАРТМАН

5.840,00 ден.

1/2+4 de luxe АПАРТМАН

5.840,00 ден.

-          Во цената е вклучена туристичка такса. Дадените цени се за едно ноќевање и во цената вклучен е појадок и користење на СПА центар.

-          Според протоколите за заштита од COVID-19 оброците се служат индивидуално т.е Ала карт. 

-          Цената на апартманите се однесува на едно ноќевање независно од бројот на гости во самиот апартман кој се движи од 1 (едно) до 5(пет) лица. 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА :

- Спа Центар во чии склоп има детски базен, голем базен и сауна

- Паркинг за 150 возила и 2 автобуси

- Користење на професионален фитнес центар

- Оптички интернет низ целиот Хотел (WiFi)

- Кабловска TV

- Климатизирани соби

ДЕЦА :

 

- За деца до 5,99 години - бесплатно

- За деца од 6 до 11,99 години се наплаќа 70% од цената

- За деца над 12 години се наплаќа целосната цена дадена во табелата

Цени за дополнителни оброци

-          Ручек ....... 500.оо денари по лице

-          Вечера ...... 480.оо денари по лице

**Во цената не е вклучен пијалок.

**Според протоколите за заштита од COVID-19 оброците се служат индивидуално т.е Ала карт.