MANASTIR***

www.hotelmanastir.com.mk

Во подножјето на Малешевските планини во областа Малешевија на надморска висина од околу 900 метри се наоѓа градот Берово. Малешевијата е еден од најчистите и незагадени региони во Македонија и таа се одликува со уникатна комбинација од речиси недопрена природа, големо културно и историско наследство, фолклор и занаетчиство и најголема концентрација на кислород во воздухот на Балканот. Пријатната клима и еколошко - здравата храна, го прави овој крај идеално прибежиште за одмор, гастрономско уживање, релаксација и рекреација.

Хотел Манастир се наоѓа на излезот од Берово, на 5 км одалеченост од езерото. Хотелот располага со 30 соби, СПА содржини, две летни тераси, терен за тенис, терен за одбојка, фитнес сала, две комплетно опремени сали за состаноци, детско игралиште и секако надгледуван паркинг простор. Планинското опкружување, езерото, маркираните велосипедски и пешачки патеки, се најпогодното место за релаксирачки прошетки, за љубителите на планинарењето и mount-biking, како и за оние кои бараат авантури и предизвици.

 

ЦЕНИ/СОБИ

Услуга

За 1 лице

За 2 лица

СТАНДАРДНА СОБА

НП

1.950,00

1.950,00

СОСЕДНИ СТАНДАРДНИ СОБИ

НП

2.140,00

1.950,00

ТРАДИЦИОНАЛНА СОБА

НП

2.440,00

1.950,00

СТУДИО

НП

2.440,00

1.950,00

МИНИ СУИТ

НП

2.750,00

1.950,00

ЈУНИОР СУИТ

НП

2.750,00

1.950,00

КОНФОРТ СУИТ

НП

3.050,00

1.950,00

АПАРТМАН

НП

4.270,00

1.950,00

ВИЛА ВОДЕНИЦА

НП

7.320,00 до 5 лица

Информации:

-          Пријавувањето на гостите е по 14 часот а одјавувањето на гостите е пред 12 часот

-          Цените се изразени во МКД и итите се без туристичка такса

Додатни плаќања:

-          Туристичката такса изнесува 40 МКД за едно лице, за една ноќ

-          Доплата за Полу-пансион + 490 МКД за едно возрасно лице

-          Доплата за Цел пансион + 850 МКД за едно возрасно лице

-          Едно дете до 5,99години е бесплатно

-          Едно дете од 6-11,99 години - 600 МКД

-          Две деца 0-5,99 години - 600 МКД

-          Доплата за трето лице во една сместувачка единица е 1.200 МКД

-          Доплата за четврто/петто лице во една сместувачка единица е 900 МКД