MONTANA PALACE****

www.montanapalace.com

Хотел Монтана Палас беше изграден во 1973 во Југославија како државна компанија. Денес е во приватна сопственост управуван како флексибилен стартап. Во 2010 овој хотел беше преземен од локална фамилија и од тогаш помина низ неколку циклуси на реновирање. Низ ребрендирање имиџот беше повратен. Продажбата е порасната 10 пати досега и продолжува да расте.

 

ТИП на

СОБИ

ЦЕНА по ЛИЦЕ на ДЕН

НОЌЕВАЊЕ со ПОЈАДОК

ПОЛУПАНСИОН

ПОЛН ПАНСИОН

1/1 СОБА

1.860,00 ден.

2.400,00 ден.

2.930,00 ден.

1/2 СОБА

1.540,00 ден.

1.970,00 ден.

2.500,00 ден.

1/3 СОБА

1.370,00 ден.

1.800,00 ден.

2.330,00 ден.

-          Цените се дадени по лице и ги вклучуваат сите давачки и даноци.

-          Сите оброци се служат во порции за секое лице поединечно

-          Во цената е ВКЛУЧЕН безалкохолен пијалок и кафе за појадок

ПОПУСТИ за ДЕЦА :

-          Од 0 – 3,99 год. – ГРАТИС

-          Од 4 – 6,99 год. – плаќаат 30% од цената

-          Од 7 – 9,99 год. – плаќаат 50% од цената

-          Од 10 – 11,99 год. – плаќаат 70% од цената