ОКТОМВРИ 2022.

САНТОРИНИ-11.ОКТОМВРИ
НЕАПОЛ-КАПРИ-АМАЛФИ-ПОЗИТАНО-11.ОКТОМВРИ
СИЦИЛИЈА-АВИОН-23.ОКТОМВРИ
КАПАДОКИЈА-11.ОКТОМВРИ
САНДАНСКИ-11.ОКТОМВРИ