Slide background
ЛЕТНИ АРАНЖМАНИ

- МАКЕДОНИЈА; Охрид-Струга-Преспа (хотелско и приватно сместување)
- ГРЦИЈА; Хаклидики-Пиериа-Јонско Море-Острови (приватно и хотелско сместување)
- ТУРЦИЈА; Анталија (хотелско сместување - авионски превоз)
- ТУРЦИЈА; Кушадаси (хотелско сместување - автобуски превоз)
- ЕГИПЕТ; Хургада & Шарм Ел Шеик (хотелско сместување - авион)
- ШПАНИЈА; Коста Брава (хотелско сместување)
- АЛБАНИЈА; Ксамил (приватно сместување)
- ЦРНА ГОРА;Будва-Бечичи-Суто Море-Чањ
повеќе

Slide background
ИСТАНБУЛ за 28.Август

- Автобуски превоз
- 2 НП во хотел со 3*
- Без PCR тестови
- Богата факултатива
повеќе

Slide background
ВИКЕНД во ДРАЧ & ТИРАНА

- Автобуски превоз
- 2 НП во хотел со 4*
- посета на Драч и Тирана
повеќе

Slide background
8.СЕПТЕМВРИ во ВАЛОНА

- Автобус
- 3 НП во хотел со 3*
- пратител на група
повеќе

Л Е Т О    2 0 2 0.

МАКЕДОНИЈА
ТУРЦИЈА
АЛБАНИЈА
ЕГИПЕТ-ЧАРТЕР ПРОГРАМА
ГРЦИЈА
ЦРНА ГОРА