ЈУЖНА ИТАЛИЈА автобуска програма Сигурна реализација!!!

Пробајте да најдете на друго место ваква убавина во круг од само 50 км...КАМПАНИА ќе Ве воодушеви!!!

повеќе

САНТОРИНИ (автобус) СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА !

Издигнувајќи се од сините води на Егејското море, тркалезниот архипелаг на вулкански острови, 200 километри југоисточно од копното на Грција, со своите живописни и разнобојни карпи раскажува своја историја. Симболот на грчкиот туризам, наречен Санторини.

повеќе

БАРЦЕЛОНА 3 ноќи (авионска програма)

Ова е градот на забавата, градот на младите, градот на најголемиот фудбалски клуб во светот. Овој град на своите посетители им нуди многу активности и грст случувања...

повеќе

ШПАНСКАТА ПРЕСТОЛНИНА МАДРИД - авион

Богат со разновидни содржини, музеи, импресивна архитектура, плоштади и облакодери - главниот град на Кралството Шпанија, секако го заслужува вниманието на секој сериозен турист.

повеќе

Аранжмани

Актуелни аранжмани

INSTAGRAM

@t.a.palas

Ние користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето искуство на нашиот веб сајт.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ