Авио карти и визи

- АВИО БИЛЕТИ за било која дестинација во светот 

- Посредуваме при аплицирање за туристички и иселенички визи за Канада, САД, Австралија и Велика Британија

Автобуски билети

Вршиме продажба на автобуски билети за Германија, Италија, Австрија, како и продажба на билети за сезонска линија Битола-Црна Гора (Улцињ, Бар, Будва, Суто Море, Котор и Херцег Нови)

 

Судски преводи

- Вршиме СУДСКИ ПРЕВОД на документи на АНГЛИСКИ и ГЕРМАНСКИ јазик (од овластени судски преведувачи)

Ние користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето искуство на нашиот веб сајт.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ